dijous, de desembre 10, 2015

Premi de reconeixement a la qualitat 2015 Leonardo Da Vinci. Rosa Oliver Sastre

NOTA DE PREMSA:

Una alumne nostre del cicle formatiu de cuina ha estat guardonada amb el premi de reconeixement a la qualitat 2015 , dins els projectes de mobilitat Leonardo Da Vinci.

Se tracta de na Rosa Oliver Satre que ha cursat el grau mitjà de cuina i que va fer les pràctiques internacionals a Itàlia amb un aprofitament excepcional.

Ara, des de el Ministeri de ciencia educació i esports (MECD) del  govern central, s'ha  premiat als millors alumnes d'Espanya entre els qual s'hi trobaba l'alumne de L'ES GUILLEM COLOM CASASNOVAS.

L'acte de lliurament de guardons es realitzar ahir ( 9 de desembre ) al Círculo de Bellas Artes de la capital

Va esser presidit per :

D. Jorge Sainz González, Presidente del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) y Secretario General de Universidades, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD).
D. Pablo Martín González, Director del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD).
Da. Aránzazu Beristain Ibarrola, Directora en funciones de la Representación en España de la Comisión Europea.

En nom del departament d'hoteleria , la directiva del centre i el claustre de professorat  volem transmetre l'enhorabona  a na Rosa.

IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS. SÓLLER
WWW.IESSOLLER.COM