Setmana del sopar de pares.

Començen es banquets i àpats nadalencs i un dels primers és el sopar anual que oferim als pares dels nostres alumnes.

Tota sa setmana la hem  dedicada a preparar el sopar i  al final 71 persones van venir a veure les evolucions  educativo_gastronòmiques dels seus fills.




Mice en place del sopar, feina  prèvia al show.








el Dia D:















El resultat:


Aperitius




Crema de Idiazabal i terra d'olives





Bacallà confitat amb romesco


Aguiat de Cérvol 




Bescuit Glacé de Torró




Petit Fours.




El menjador:

























I la nostra artista: na Nendy Bota.




Cada any feim un video per a felicitar el Nadal. Aquí teniu el de enguany:

https://www.youtube.com/watch?v=UP9hS_3LXig


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UP9hS_3LXig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>




També hem estat "cuinant" sabó per a repartir per Nadal a tota la gent de l'IES .
Si voleu sa recepta:

5 litres aigua tèbia , a sa que hem infusionat romaní
5 litres oli usat filtrat
1 kilogram de sosa caustica.

Dins un recipient de plàstic afegim s'aigua tèbia i sa sosa ( vigilar amb sa reacció) , remenar ( sempre cap al metix sentit i amb una velocitat uniforme) fins que deixi de bullir.

Després afegir s'oli molt a poc a poc . ( Nosaltres per a aquesta quantitat tardam una hora en posar tot s'oli)

Moldejar la crema resultatnt i deixar solificar.




700 pastilles!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llampuga

APPs de cuina