dilluns, de març 19, 2012

Cuina i cinema

Una de les meves pasions és el cinema gastronòmic i des de fa temps a la web vaig recopilant informació sobre aquesta vessant del seté art.

Podeu veure a la web la secció de cinema gastronòmic clicant aquí .

Doncs sobre aquest tema na Silvia ens ha fet una recomanació cinematograficogastronòmica molt interesant. Segur que no us deixarà indiferents:

A la web de Cinemania , JAVIER SÁNCHEZ NAGORE ens fa una relació dels moments més "brillants" pel que fa a gastronomia a la gran pantalla.

Això si , si acabau de menjar o ho estau fent en aquests moments , millor deixau l'enllaç per més tard.

1 comentari:

teatri teatre ha dit...

Nyammmm, nyammm...

Pies de cerdo rellenos de “faba parada” con velouté de hongos, verduras, gelatina de naranja y pan de sobrasada.

Pies de cerdo rellenos de “faba parada” con velouté de hongos, verduras, gelatina de naranja y pan de sobrasada. ( Recepta seleccionad...