dilluns, de gener 17, 2011
Festes passades, coques menjades.
I dó sí! Ja hem passat la primera festa gastronòmica d'enguany: Sant Antoni. La familia, un bon foc, bona carn, vi negre , pa torrat i ball de bot ; tot condimentat amb un poc de fred és la combinació perfecte per a un vespre de gener, que més es pot demanar?.
Si una cosa té la cuina, és que no entén de barreres culturals i les torradores d'ahir vespre a plaça n'eren un bon exemple. A la xuia i sobrassada més tradicionals se li afegiren tota casta de talls de carn i d'embotits d'arreu de món, creant lo que podriem anomenar una torrada GLOBAL, i que li donaren al vespre un aroma especial.
D'aqui uns dies arriba Sant Sebastià, amb més foc i més carn torrada...començarà a esser hora de treure la bicicleta i cremar un poquet de "xuia".....
Que passeu una bona setmana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada