dilluns, de gener 17, 2011

Festes passades, coques menjades.



I dó sí! Ja hem passat la primera festa gastronòmica d'enguany: Sant Antoni. La familia, un bon foc, bona carn, vi negre , pa torrat i ball de bot ; tot condimentat amb un poc de fred és la combinació perfecte per a un vespre de gener, que més es pot demanar?.

Si una cosa té la cuina, és que no entén de barreres culturals i les torradores d'ahir vespre a plaça n'eren un bon exemple. A la xuia i sobrassada més tradicionals se li afegiren tota casta de talls de carn i d'embotits d'arreu de món, creant lo que podriem anomenar una torrada GLOBAL, i que li donaren al vespre un aroma especial.

D'aqui uns dies arriba Sant Sebastià, amb més foc i més carn torrada...començarà a esser hora de treure la bicicleta i cremar un poquet de "xuia".....

Que passeu una bona setmana.

Programes Fira i Firó de Sóller.