dimarts, de gener 04, 2011

Son les dotze i mitja de la nit i estic fent gominolas

Demà el meu fill fa la festa d'aniversari (9) i m'ha demanat de fer gominolas pels seus amics, així que per a que estiguin fetes demà dematí, toca cuinar ara...

No es gaire dificil i queden "resultonas":

1 sobre de gelatina royal de sabors.
20 grams de gelatina de coa de peix.
200 grams d'aigua
300 grams de sucre.

Posarem a bollir l'aigua i el sucre fins a fer un almívar amb un poc de punt ( densitat). Seguidament posarem la gelatina en remull amb aigua freda i quant estigui fluixeta la dissoldrem dins l'almívar.

Afegirem la gelatina de sabor i ho farem coure a foc fluix uns 2 minuts. Deixarem reposar un poc per a que l'escuma es redueixi ( aprofitau per a fer una entrada al vostre blog) ; i seguidament ho posau dins una palangana o recipient amb la forma desitjada , ho deixau reposar un poc fins quedeixi de fer fum ( acabau la vostra entrada al blog) i ho deixau dins la nevera almenys 4 o 6 horetes.

Tallarem la gelatina en porcins i les passarem per sucre. Ja es poden servir ( Demà us deixareu una foto)

Bona nit i fins demà.

Resum setmanal

Malgrat ha estat una setmana curta, hem fet moltíssies coses. Un servei especial  per als aniversaris de novembre-desembre, un clàssic anu...