Demà el meu fill fa la festa d'aniversari (9) i m'ha demanat de fer gominolas pels seus amics, així que per a que estiguin fetes demà dematí, toca cuinar ara...
No es gaire dificil i queden "resultonas":
1 sobre de gelatina royal de sabors.
20 grams de gelatina de coa de peix.
200 grams d'aigua
300 grams de sucre.
Posarem a bollir l'aigua i el sucre fins a fer un almívar amb un poc de punt ( densitat). Seguidament posarem la gelatina en remull amb aigua freda i quant estigui fluixeta la dissoldrem dins l'almívar.
Afegirem la gelatina de sabor i ho farem coure a foc fluix uns 2 minuts. Deixarem reposar un poc per a que l'escuma es redueixi ( aprofitau per a fer una entrada al vostre blog) ; i seguidament ho posau dins una palangana o recipient amb la forma desitjada , ho deixau reposar un poc fins quedeixi de fer fum ( acabau la vostra entrada al blog) i ho deixau dins la nevera almenys 4 o 6 horetes.
Tallarem la gelatina en porcins i les passarem per sucre. Ja es poden servir ( Demà us deixareu una foto)
Bona nit i fins demà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada