dilluns, de gener 31, 2011

Balear Skills ( resum)




Després de mesos parlant-ne per fi el passat dijous (27-G) es va dur a terme el campionat de Formació Professional d'alumnes de Cuina, una experiència que en Gastón Sarmiento (IES Guillem Colom Casasnovas), en Joan Urpí (IES Mª Àngels Cardona), en Santiago Herrera (IES Calvià); i sobre tot n'Arnau Oliver (IES Juniper Serra) no oblidaran fàcilment.

Santiago

Arnau

Gastón

Joan


La prova començà a les 16:00 h, i en 3 hores els 4 aspirants a una placa al concurs Nacional havien d'elaborar 8 tapes vegetarianes, 8 de peix i 8 de carn a partir d'una cistella idèntica per tots i amb llibertat total per a escollir els ingredients, però amb una sèrie de criteris als que havien de cenyir-se.


Durant tot al prova els 4 alumnes demostraren la seva professionalitat davant els fogons i just a l'hora indicada tots presentaren correctament les seves elaboracions.

Pot pareixer un tòpic però el jurat format per en Javier Weil ( Gran Hotel Sóller), Xisca Dolç (Conselleria d’educació i cultura), Pepe Poyatos ( Ies Juniper Serra) , Victor Perrotte (restaurant Es Canyís ) i un servidor; ho tingueren realment difícil per a destriar al guanyador.


Al final i remarcant la professionalitat de tots , el guanyador fou N'Arnau Oliver , quedant en segon lloc i com a reserva en Gastón Sarmiento.


N'Arnau Oliver representarà a la nostra comunitat al concurs nacional (Spain Skills) que es durà a terme al més d'abril a Madrid.


Molta Sort!

1 comentari:

Maru (marudomenech@gmail.com) ha dit...

olalalaaaa quina pinta tenen els plats!! enhorabona a tots!!