Comença una any nou, i espero que sigui tant bo, o millor, que el que deixam.
Una imatge curiosa d'ahir vespre era veura gent ben "vestideta i arreglada" que anaven fent equilibris amb palanganes plenes de menjar, nosaltres mateixos gauridem d'un bon sopar entre amics on cada un portà qualque delícia gastronòmica: canapés de formatge i pinya, torredetes amb escuma de rocafort, coca de tonyina, pastís de peix, rostit de porc, pastís de carn amb pasta de fulls, coca dolça, tiramisú de Baileys, i moltes mes coses que ompliren les darreres hores de 2010. Després un poc de karaoke pera encalentir el vespre i una bona sessió de musica per a cantar i ballar ( enacara hem piten les orelles).
Crec que per l'hora que es ara, hi deu haver la mateixa quantitat de gent que arriba a casa que la que es desperta...pel carrer queda curios veure la gran quantitat de gent que arriba a casa i apofita per passar pel forn per comprar el pa o fer el resopó d'ensaïmades...normalment no hi ha tanta gent mudada al forn als matins...
El sol ja surt i avui continua la marató gastronòmica del Nadal amb els dinars d'any nou...menys mal que llavors fins al dia de Reis hi ha una treva per a cuidar els nostres cossos i fer un poc d'esport...que no tot ha d'esser menjua i menjua.
Que passeu un bon dia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada