dissabte, de gener 01, 2011

Feliç 2011. Reflexions pel primer dia de l'any

Comença una any nou, i espero que sigui tant bo, o millor, que el que deixam.

Una imatge curiosa d'ahir vespre era veura gent ben "vestideta i arreglada" que anaven fent equilibris amb palanganes plenes de menjar, nosaltres mateixos gauridem d'un bon sopar entre amics on cada un portà qualque delícia gastronòmica: canapés de formatge i pinya, torredetes amb escuma de rocafort, coca de tonyina, pastís de peix, rostit de porc, pastís de carn amb pasta de fulls, coca dolça, tiramisú de Baileys, i moltes mes coses que ompliren les darreres hores de 2010. Després un poc de karaoke pera encalentir el vespre i una bona sessió de musica per a cantar i ballar ( enacara hem piten les orelles).

Crec que per l'hora que es ara, hi deu haver la mateixa quantitat de gent que arriba a casa que la que es desperta...pel carrer queda curios veure la gran quantitat de gent que arriba a casa i apofita per passar pel forn per comprar el pa o fer el resopó d'ensaïmades...normalment no hi ha tanta gent mudada al forn als matins...

El sol ja surt i avui continua la marató gastronòmica del Nadal amb els dinars d'any nou...menys mal que llavors fins al dia de Reis hi ha una treva per a cuidar els nostres cossos i fer un poc d'esport...que no tot ha d'esser menjua i menjua.

Que passeu un bon dia.