divendres, de gener 21, 2011

Ja és divendes...


Per fi és divendres, acaba una setmaneta ben entretinguda...gastronòmicament parlant...a l'Institut hem tornat a cel.lebrar les Jornades de Cuina Clàssica oferint un menú als comensals del restuarant basat en els plats de Marco Gavio Apicio: coca de ceba, pilotes de marisc, sopa de carabassa, Lluç amb salsa , xot amb garum i dàtils fregits farcits d'anous eren els plats del menú.

El restaurant " a tope"...

...amb Triclinium i tot....

...els cuiners i cuineres ben capficats a la feina...




i les olles fen "xup-xup".



I per si no haguès bastat, el dimarts fèrem una escapadeta a Can Boqueta ( Sóller)...una saborosa visita que ens sorprengué de valent: Pastís de brossat amb espinacs, crep cruixent de bolets, vieires gratinades amb crema de porros i ametlles , llomillo amb salsa de poma ( foto) o puding d'ensaïmada arrodonirem la reunió.


Sens dubte ja hen podrien venir totes les que volguèssin de setmanes com aquesta.

I la setmana que ve arriba el concurs de cuina Balear Skills'11...però aixó ja és la setmana que ve....




Bon cap de setmana.

1 comentari:

Maru (marudomenech@gmail.com) ha dit...

Volem veure més fotos!Vam dinar tots molt bé.

Resum setmanal

Malgrat ha estat una setmana curta, hem fet moltíssies coses. Un servei especial  per als aniversaris de novembre-desembre, un clàssic anu...