Ja és divendes...


Per fi és divendres, acaba una setmaneta ben entretinguda...gastronòmicament parlant...a l'Institut hem tornat a cel.lebrar les Jornades de Cuina Clàssica oferint un menú als comensals del restuarant basat en els plats de Marco Gavio Apicio: coca de ceba, pilotes de marisc, sopa de carabassa, Lluç amb salsa , xot amb garum i dàtils fregits farcits d'anous eren els plats del menú.

El restaurant " a tope"...

...amb Triclinium i tot....

...els cuiners i cuineres ben capficats a la feina...




i les olles fen "xup-xup".



I per si no haguès bastat, el dimarts fèrem una escapadeta a Can Boqueta ( Sóller)...una saborosa visita que ens sorprengué de valent: Pastís de brossat amb espinacs, crep cruixent de bolets, vieires gratinades amb crema de porros i ametlles , llomillo amb salsa de poma ( foto) o puding d'ensaïmada arrodonirem la reunió.


Sens dubte ja hen podrien venir totes les que volguèssin de setmanes com aquesta.

I la setmana que ve arriba el concurs de cuina Balear Skills'11...però aixó ja és la setmana que ve....




Bon cap de setmana.

Comentaris

Volem veure més fotos!Vam dinar tots molt bé.

Entrades populars d'aquest blog