Sopar anual de pares d'alumnes d'hoteleria. Abril 2011

Aquest passat divendres hem realitzat el sopar anual de pares d'alumnes d'hoteleria. Una activitat amb l'objectiu que els pares tastin i coneguin de primera ma les evolucions gastronòmiques dels seus fills.

Aquí us deixo algunes fotografies del sopar a mode de resum de l'activitat.

El menú:

Els plats un a un:

TERRINA DE FOIE AMB CONFITURA DE TOMÀTIGA

ENSALADA DE VIEIRES AMB SALSA DE CÍTRICS I CAMPARI

CREMA DE PATATES I IDIAZABAL AMB OLI DE TÒFONA

POPIETES DE LLENGUADO I GAMBES AMB SALSA DE MARTINI


PASTÍS DE COA DE BOU AMB PURÉ DE MONGETES


TIMBAL DE PERA I MOUSSE DE XOCOLATA AMB GELAT DE TE VERD I TORRIJAS.

AQUÍ US DEIXO UN GRAPAT DE FOTOGRAFIES DE LA FEINA I DEL GRUP D'ALUMNES:


SALUT I BON DIUMENGE

Comentaris

Sílvia ha dit…
Quin menú més exquisit i exclusiu! Si seguiu fent tan bona feina, els futurs cuiners de Mallorca guanyaran totes les medalles...

Entrades populars d'aquest blog