Aquest passat divendres hem realitzat el sopar anual de pares d'alumnes d'hoteleria. Una activitat amb l'objectiu que els pares tastin i coneguin de primera ma les evolucions gastronòmiques dels seus fills.
Aquí us deixo algunes fotografies del sopar a mode de resum de l'activitat.
El menú:
Els plats un a un:
TERRINA DE FOIE AMB CONFITURA DE TOMÀTIGA
ENSALADA DE VIEIRES AMB SALSA DE CÍTRICS I CAMPARI
CREMA DE PATATES I IDIAZABAL AMB OLI DE TÒFONA
POPIETES DE LLENGUADO I GAMBES AMB SALSA DE MARTINI
PASTÍS DE COA DE BOU AMB PURÉ DE MONGETES
TIMBAL DE PERA I MOUSSE DE XOCOLATA AMB GELAT DE TE VERD I TORRIJAS.
AQUÍ US DEIXO UN GRAPAT DE FOTOGRAFIES DE LA FEINA I DEL GRUP D'ALUMNES:
SALUT I BON DIUMENGE
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
Quin menú més exquisit i exclusiu! Si seguiu fent tan bona feina, els futurs cuiners de Mallorca guanyaran totes les medalles...
Publica un comentari a l'entrada