El darrer dia de classe, abans de les vacances, vàrem fer un sortida / visita al restaurant Bens d'Avall; on en Benet Vicenç ens va explicar el funcionament i la filosofia de l'empresa i d'ell com a cuiner.
Vàrem tenir l'ocasió de fer un petit tast mentre compartiem inquietuds gastronòmiques i parlavem una bona estona sobre la cuina del restaurant.
Ens Benet ens va donar alguns dels menús del restaurant.
Gràcies Benet!.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada