Buenos dias a todos, aquí os dejo las fotos del dia de ayer, el primer dia de competición.
Hoy toca el módulo 1: Cesta sorpresa. Empezaremos como ayer a las 9:00 h.
Esta noche nuevo report ...y más fotos
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
2 comentaris:
Quins plats més elaborats, no m'estranya que tingue problema per a triar el millor. SORT a tothom.
Aquestes delicioses gòndoles de la foto... fan ganes de mossegar-les! Què amaguen en el seu interior?
Desitjo que tot us vagi bé i que gaudiu intensament de l'experiència!
Publica un comentari a l'entrada