Per segon any consecutiu s'ha realitzat a la platja d'en Repic la Festa de la Primavera. Una convocatòria promoguda pels empresaris dela zona per tal de donar a coneixer els seus productes i vitalitzar la zona.
Amb un agradable sol, que contrastava amb el vent ( que tampoc es volia perdre la festa) ; durant tot el matí el passeig de la platja fou un continuu degotís de gent que volia degustar algunes de les múltilples propostes de l'activitat.
Arròs negre al Canyís i al GBT; sípia i pizzes al Sirocco, creppes a Los Geranios, Tiramisú i Illes Flotans també al canyís, menjar oriental, sangria i còctels amés de moltes altres propostes conformaren el gustós menú de la jornada.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada