diumenge, de desembre 03, 2017
Xou cuina.
El passat 2 de desembre de 2017 fèrem , organitzat per +cultura, un xou
de cuina al centre Capvespre.
Organitzàrem aquest TALLER/TAST dins el marc de les activitats que
duren a terme amb motiu de la presentació del llibre HISTÒRIA DE LES
FÀBRIQUES D'EMBOTITS DE SÓLLER de Antoni Quetglas Cifre i Juan Antonio
Fernández Vila. Si voleu veure les receptes de l'activitat les trobareu a
la web www.cuinant.com
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada