dimarts, de març 08, 2011

Visita a Matisa

El passat dijous anàrem de visita a Matisa , una empresa cárnica (aus). La visita fou molt interessant , ja que com a cuiners, aqueixa és la part de la cadena d'alimentació que deconeixem més... i ja ho crec que vàrem descobrir moltes coses.

Aquí us deixo el "documental" de la visita.



Espero que us agradi.

1 comentari:

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Has triat un tema molt interessant. Aquesta és la pura realitat, estic impresionada! Després de veure el reportatge de l'escorxament "sensible" en sèrie, sembla que la mort canvia de significat i els pollastres rostits tenen un altre "glamour" quan són presentats en societat. Hi ha alternatives a aquest sistema d'escorxament a Mallorca? Quin és el procediment d'escorxament individual i familiar en una granja tradicional?

Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...