divendres, de febrer 04, 2011

Garrovetes del Papa






Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial.


Ingredients.
  • 8 rovells d'ou
  • 400 grms de sucre
Elaboració:
  • Barrejem els rovells d'ou energeticament ( 10 minuts) i hi posem el sucre fins que aumenti de volum (x4) ( batem 10 minuts més) . Amb una mànega els hi fem la forma sobre una placa amb paper de forn . Seguidament les posarem a coure a uns 150 ºC fins que siguin seques. Convé començar la cocció amb el forn fred.


Els alumnes de l'optativa de restauració.
Aquí us deixo l'informació sobre la història d'aquest dloç extreta del llibre

El libro de la repostería tradicional

de Jesús Ávila Granados
http://books.google.es/books?id=fvQRDiwRZBwC&pg=PA188&lpg=PA188&dq=garrovetes+del+papa&source=bl&ots=0mP2MQA_Hw&sig=bou0d_QeVaQsk_op26FJFQBXfb8&hl=es&ei=cslLTdKlNcO3hAfRoOWDDw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CDEQ6AEwAw#v=onepage&q=garrovetes%20del%20papa&f=false


Acabar recomanant les garrovetes que fan a Can Frau ( Sóller)