dijous, de juny 30, 2011

"Dinarillos i soparillos"

Si alguna cosa caracteritza als finals de curs, són els múltiples dinars i sopars que s'organitzen.

Precisament avui ( i per començar aquest resum) , hem fet el dinar de final de curs del claustre de professors i hem anat al restaurant Agapanto , del port de Sóller.

Tot i la gran calor que feina a la terrassa ( i això que erem devora la mar), hem gaudit de valent amb el menjar, un 10 per la cuina de l'AGAPANTO.

Bon menjar, bona companyia i vacances...que podem demanar més?.
Una altre de les "activitats gastronòmiques" de les darreres setmanes fou un sopar que ferem alguns professors al restaurant MONOLISTO a Palma. Un lloc original i amb una cuina senzilla però molt ben feta...i saborosa.Pero si ha hagut "activitats gastronòmiques" emotives aquest final de curs han estat sens dubte les jubilacions de companys, que con no podia esser d'altre manera han anat acompanyades de bones viandes.

La primera fou la del company, amic i mestre Don Toni Pinya Florit, que després de molts d'anys de formar cuiners i cuineres es retira aquest curs.

El sopar el ferem a l'IES Juniper Serra, i en Toni estiguè ben acompanyat per la seva familia i molts amics, bastants d'ells cuiners.
L'atre festa de jubilació la ferem al nostre centre, ja que tres companys es jubilen enguany: na Leonor, na Bel vaquer, i n'Esteban.

Un bon buffet preparat pels alumnes de primer i els de PQPI arrodoní l'emotiu acomiadament.
El darrer "acte" d'aquesta entrada és el dinar de paella que ferem com a "començament d'estiu" els companys del club de senderisme. A més, aprofitarem per veure les fotografies del viatge a Menorca, que ja heu vist en aquest blog.


Però la cosa no acaba aquí, ara ve el 30e aniversari de l'Estol de Tramuntana, i com no podia esser d'una altre manera tenim un parell d'actuacions i " events gastronòmics" preparats ...m'encanten els finals de curs, les festes vàries i tot allò que faci que no hagi de cuinar ( i que consti que lo de cuinar m'agrada) ....

Au Idó!....us mantindré informats.

Salut i bona nit.

1 comentari:

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Quina alegria que ja hagi arribat l'estiu! M'agrada veure aquestes taules curulles de colors i els vostres rostres tan somrients!
Al proper soparillo... jo també m'apunto!