Recepta sorpresa.
A vegades et trobes
sorpreses on menys ho esperes. Així, l’altre dia de pagès, traginant llibres,
d’un d’ells i va caure un petit full escrit amb el que pareixia una recepta manuscrita
La recepta en
qüestió està escrita en Francès i ens mostra com fer unes albergínies farcides.
He intentat per varis mitjans de traduir-la però no n’ha estat possible fer-ho
al 100% així que per a aquesta setmana un demano la col·laboració per a
“descobrir” tot el seu contingut.
La recepta diu així
( llevat dels fragments que no he pogut traduir):
“ Tallau per la meitat
i buidau-les a un centímetre al voltant i 2 centímetres de fondària. Fregiu-les dins 2 cullerades d’oli uns 5
minuts per cada costat. Escorreu-les. Prémer la polpa per a extreure l’aigua .
Llavors saltejau aquesta polpa (....)
Mesclau la carn a
les albergínies i feis-les coure 10 minuts juntament amb (...) de caiena , i fei-les coure 5 minuts.
Guarnir (....) i oli i feis gratinar 10 minuts “
Gracies per avançat per l'ajuda.
1 comentari:
M'agradaria ajudar-te Juanan, però la qualitat de la imatge no és molt bona i no puc desxifrar les lletres. Ventura quan ens veiem m'ho pots mostrar o li podem preguntar a algun dels nostres amics francesos.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada