cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
diumenge, d’octubre 27, 2013
Fotos IES
Acaba una setmana atípica, marcada sens subte pels tres dies de vaga que hi ha hagut. No obstant això algunes coses si que hem pogut fer.
Aquí us deixo un resum visual de la tasca feta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
Programes Fira i Firó de Sóller.
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada