Fotos semana ( curteta) del 14 al 16 de maig.
Aquesta setmana que avui acabam hem fet coques de verdura, pastissets de fruita i crema i galletetes . Però el més interessant ha estat la visita i xerrada a càrreg de Mestre Toni Pinya, que com a l'anterior vegada ens ha ensisat a tots i sobre tot ens ha ampliat un poc més la visió de la cuina actual i de futur.
També hem tingut una petició per a fer una coca de verdura sense gluten i després de fer algunes proves , he triat la farina de mill (Panicum miliaceum) ( mijo-cast) .
Les proporcions usades han estat:
17 grams d'oli d'oliva
17 grams d'aigua
17 grams de suc de taronja
Sal
80 grams de farina de mill integral.
5 grams de llevat de pa.
diumenge, de maig 18, 2014
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada