Sempre per ses vacances de Nadal toca fer sa feina d'arxivar tota la
feina de l'any que acaba. Ja són dotze anys escrivint cada dissabte al
Sóller. Quasi 700 articles parlant de cuina. Receptes, películes
entrevistes, oci, diversió, curiositats i moltes més coses han passat
per sa secció. Vull aprofitar el darrer dia de l'any per a agraïr a tota
la gent que m'ha donat suport en tots aquests anys. En primer lloc a la
meva familia per "aguantar-me" i pel temps que els hi robo; a
tota la gent de la redacció del setmanari que any rera any m'han
recolzat i han maquetat també les meves "cabòries gastronòmiques" , a
tothom que ha passat per la secció i que han compartit una estona per
contar les seves experiències, i en darrer lloc, però no per això menys
important, a tots els lectors i lectores que setmana a setmana hem
llegeixen . Gràcies a tothom i us desitjo un bon any 2015. Ens trobam
cada dissabte a "parlem de cuina".
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada