dimecres, de desembre 31, 2014

Parlem de cuina 12 anys escrivint al Sóller

Sempre per ses vacances de Nadal toca fer sa feina d'arxivar tota la feina de l'any que acaba. Ja són dotze anys escrivint cada dissabte al Sóller. Quasi 700 articles parlant de cuina. Receptes, películes entrevistes, oci, diversió, curiositats i moltes més coses han passat per sa secció. Vull aprofitar el darrer dia de l'any per a agraïr a tota la gent que m'ha donat suport en tots aquests anys. En primer lloc a la meva familia per "aguantar-me" i pel temps que els hi robo; a tota la gent de la redacció del setmanari que any rera any m'han recolzat i han maquetat també les meves "cabòries gastronòmiques" , a tothom que ha passat per la secció i que han compartit una estona per contar les seves experiències, i en darrer lloc, però no per això menys important, a tots els lectors i lectores que setmana a setmana hem llegeixen . Gràcies a tothom i us desitjo un bon any 2015. Ens trobam cada dissabte a "parlem de cuina".






Programes Fira i Firó de Sóller.