Ha arribat el mes de desembre, i no podiem començar-lo millor que treballant un poc la xocolata.
Bombons de xocolata i Baileys....ummmm!
Com cada setmana també hem tingut els nostres serveis habituals de cafeteria , vitrina dolça, tapes i restaurant ( aquesta setmana amb un menú mexicà).
També hem tingut temps per a fer una prova pràctica on ela alumnes de segon han demostrat la seva perícia davant els fogons cuinant 3 receptes de finger food.
També hem anat de visita a la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu a veure com fan l'oli de Sóller.
I el punt fort de la setmana ha estat la participació en el 3r concurs de cuina ràpida de la D.O Oli de Mallorca. El concurs es dugué a terme en les instal.lacions de l'escola d'hoteleria de la UIB. Na Catalina, Na Sara , en Rafel i en Raúl, ho donaren tot per a guanyar, però al final no pogué ser. Això si, els alumnes Sóllerics deixaren el pavelló de la cuina "sollerica" molt alt. Enhorabon al.lots!
Bon diumenge!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada