Aquí us deixo els enllaços als programes d'IB3Radio Balears fa ciència . ( per ordre invers d'emisió)
Programa 11 d'abril.........................................Cuina italiana
http://ib3tv.com/carta?id=53d37d70-412b-4859-9749-3deb70edeed0&type=RADIO
________________________________
Programa 14 de març
Va de coques
Si hi ha un dolç característic de sa nostra terra
són sens dubte són ses coques. I és que d’aquestes en tenim un bon grapat de
tipus; per no parlar-ne ja de receptes, que en tenim tantes com cuiners i
cuineres que les fan.
Coques de patata, gató, quartos, coca “danone”,
coca “canari”, coques de torró, coques amb saïm, coques sense saïm, coca
Minutera, coca d’Artà, coques de Valdemossa, coques de Nadal, coques de
tallades, coques amb raïssons , coca de quarto, coques pageses, coques de can Villalonga, de can Joan de
s’Aigo, coques de ca n’Àngela de Binissalem, coques primes, coques gruixades ...i així fins a un extens mostruari de centenars
de receptes d’aquesta elaboració. I això
que en aquest recull deixam de banda les coques salades, per que si que llavors
si que ens enfilaríem ben amunt. I és que una cosa si han de tenir les nostres
illes és riquesa humana, riquesa de paratges i , com no, riquesa gastronòmica
que jo crec que no bastaria una vida per a degustar-ho tot.
Escolta el programa a : http://ib3tv.com/carta?id=cd1cbd23-9c17-46da-83a8-01e4c4c91369&type=RADIO
______________________________________________________________________________
Programa
28 de febrer de 2015
Demà ( dissabte 28), amb el departament d.hoteleria de l.IES Guillem Colom Casasnovas, participam com a tertulians a Balears fa Ciència. Serà a les 11:30 a l.envelat d.IB3 Radio amb Raúl Linares Pinzón i Sara Bergas Bautista. Al passeig Sagrera de Palma ( zona Sa Llonja). Serà molt divertit parlant de formació i gastronomia.
En aquest programa especal participaren dos alumnes de l'IES Guillem Colom Casasnovas. Raul Linares i Sara bergas.
Per que fa a sa recepta parlarem de fer
cremadillos, una recepta d,un dolç tradicional http://www.cuinant.com/cremadillos.htm
També parlàrem de cuina de les illes i de la formació dels alumnes.
10 aniversari iB3 Radio
_____________________________________________________________________________
Programa 14 de febrer. Sant valentí i parlant de cuina afrodisiaca
http://ib3tv.com/carta?id=56048138-c6a1-4ef8-9a65-1115fe65e2e1
Programa 31 de gener, parlant de pa.
http://ib3tv.com/carta?id=17911356-72d5-4c85-a5d0-619292457fcc
http://ib3tv.com/carta?id=56048138-c6a1-4ef8-9a65-1115fe65e2e1
Programa 31 de gener, parlant de pa.
http://ib3tv.com/carta?id=17911356-72d5-4c85-a5d0-619292457fcc
Programa 17 de gener.
Espinagades i Sant Antoni
http://ib3tv.com/carta?id=4bbd6db8-3a54-4241-b58f-003e656e5590
Programa 3 de gener. Vins i cava
http://ib3tv.com/carta?id=a780dfa7-9789-4e23-ad8f-1e5f206580a8
Llibres recomants en el programa
Programa 13 de desembreAliments per a Gourmets
Espinagades i Sant Antoni
http://ib3tv.com/carta?id=4bbd6db8-3a54-4241-b58f-003e656e5590
Programa 3 de gener. Vins i cava
http://ib3tv.com/carta?id=a780dfa7-9789-4e23-ad8f-1e5f206580a8
Llibres recomants en el programa
Programa 13 de desembreAliments per a Gourmets
Programa 15 de novembre
BOLETS, EL REGAL DEL BOSC.
Programa 1 de novembre Cuina amb castanyes
27 de setembre parlant de la Llampuga i de productes de tardor.Cuina de tardor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada