Després de l'estiu toca posar-se en marxa i començar la tasca , les activitats i posar tota la maquinària en marxa. Dia 21 a les 8:00 del matí començen ses classes. Tonen les cafeteries, els restaurants , els apunts, les classes i la bona feina a la cuina . Quines ganes !
Mentres tants aquí us deixò algunes fotografies que es varen quedar en el tinter corresponents a les darreres setmanes del curs passat, examens finals, festa de graduació i presentació dels blogs de cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada