Au idò!, ja tenim "cuinat" el més de setembre i poc a poc tot comença a agafar forma. Les cuines es van omplint de bons flaires, rialles i sobre tot ganes de fer feina.
Com no podia esser d'una altre manera hem començat el curs amb una bona paella de carn, però no menos bones han estat les postres: creppes, cardenals, bescuit, profiterols, gofres.
Però com no tans sols de paella viu l'home, també hem fet un tast de cuina oriental ( porc agredolç), hem fet tigres, croquetes, brous, arròs brut, escuma de xocolata, croissants, pa amb oli, pasta de fulls, pasta quebrada...i això que només duim 15 dies de classe.
Demà tothom ja tindrà la uniformitat al complet, segur que estarem tots ben guapos.
Aquí us deixo un seguit de fotografies que ilustren aquesta primera quinzena.
Bon profit i bon diumenge.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada