Però hem fet més : ensaïmades, coulants, cremes, gelats i unes bones truites de patates...be... ses truites s'han de repetir. :-)
dilluns, d’octubre 12, 2015
Resum visual departament hoteleria IES Guillem Colom Casasnovas.
Com cada setmana aqui us deixo el resum de sa feina setmanal a ses cuines de s'institut. A destacar aquesta setmana la prova que fèren els de primer de cuina deixant volar la seva imaginació per a dissenyar la seva visió del clàssic pa amb oli.
Però hem fet més : ensaïmades, coulants, cremes, gelats i unes bones truites de patates...be... ses truites s'han de repetir. :-)
Però hem fet més : ensaïmades, coulants, cremes, gelats i unes bones truites de patates...be... ses truites s'han de repetir. :-)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada