Doncs, si. Com es diu en bon Mallorquí: HEM POSAT PUNT.
Aquestes darreres jornades hen posat punt i final al curs 2015-206. Exàmens finals, neteja, memòries i notes. Ara sols queda la festa de gradució, el proper dilluns 27.
Esper que tots tingueu un bon estiu i que carragueu be ses piles.
Com no podia esser d'una altre forma, aquí us deixo les darreres imatges d'aquest curs.
BON ESTIU!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada