Començam amb les activitats especials nadalenques. la primera ha estat el sopar anual que oferim als pares d'alumnes d'hoteleria. Uns 70 comensals gaudiren d'una vetlla on poguren "degustar" les evolucions gastronòmiques dels seus fills i filles.
La vetllada, com és tradicional, acaba amb un video on els pares veuen el que fan , dia a dia, els alumnes a l'institut. També aquest video ens serveix per a desitjar un bon Nadal a tothom.
Així que sense més preàmbuls aquí us deixo el resum visual setmanal del que és "cuina" al departament d'hoteleria de l'IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller.
El menú de la vetllada fou:
Sopar de Nadal 2016. Pares alumnes
hoteleria.
Divendres 9 de desembre. 20:30 hores
Aperitius
variats i copa de benvinguda
Rodet de verdures amb salsa de
mostassa
Escuma de llima i escopinyes
&
Mussola arrebossada amb
puré de moniato,
crema de coco i arròs inflat
&
Porcella
agredolça amb salsa de magranes i la seva guarnició.
&
Terra de
galetes / esfera de caramel/
bescuit glacé de formatge/ confitura de figues
&
Assortiment de bombons de xocolata , torró
i
altres delícies nadalenques.
&
Pa casolà variat i vi de la
casa
20 €
Reserves a consergeria o al 971 633 514 .Places
limitades
La cuina en Moviment:
I les imatges:
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada