Aquest mes l'acabam amb un bereran per a l'assosiació Foment de la Cultura de la Dona de Sóller i amb un restuarnt ple de gom a gom.
Això sense oblidar la nostra cafeteria i moltes coses més.
Aquesta setmana és un poc especial perque els alumnes de segon ja casi han acabat les seves activitats al nostre centre i després de dos anys toca realitzr el mòdul de la Formació en Centres de Treball. ( FCT)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada