Després de les merescudes vacances, hem tornat a posar les cuines de l'IES en marxa. Començam aquest curs 17-18 amb molta energia i idees noves. També amb nou professorat i un bon grapat d'alumnes ansioses d'apendre.
Aquí us deixo algunes imatges d'aquest 15 primers dies de classe que s'han esdevingut la primera presa de contacte amb la cuina per a tots els alumnes nous.
Ja hem cuinat alguna coseta i per a destacar d'aquestes dues setmanes : el dinar d'inici de curs que fèrem alumnes i profes i la reunió /còctel que férem amb els pares per a donar la benvinguda al curs nou a totes les families.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada