Com ja és habitual cada cap de setmana, aquí us deixó les imatges del que ha donat de si la setmana que ara està apunt d'acabar.
En primer lloc destacar la bona feina feta pels alumnes de cuina de primer, en el primer exàmen de pastisseria. Havíen de fer una tarta de fruites i demostrar les seves habilitat amb el cartux de xocolata.
A part de l'exàmen també hem fet moltes més coses.
I hem acabat sa setmana amb una sessió especial sobre l'oli d'oliva i la seva posterior cata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada