Com ja és habitual cada cap de setmana, aquí us deixó les imatges del que ha donat de si la setmana que ara està apunt d'acabar.
En primer lloc destacar la bona feina feta pels alumnes de cuina de primer, en el primer exàmen de pastisseria. Havíen de fer una tarta de fruites i demostrar les seves habilitat amb el cartux de xocolata.
A part de l'exàmen també hem fet moltes més coses.
I hem acabat sa setmana amb una sessió especial sobre l'oli d'oliva i la seva posterior cata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La cuina de Normandia i la Vall del Loira
Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada