* S'organitza el primer concurs de receptes cuina PARLEM DE CUINA. Per al Setmanari Sóller.
* La participació és lliure, però sols s'hi pot participar amb una sóla recepta per persona ( dolça o salada)
* No hi ha cap requisit pel que fa a l'edat de participació.
* Les receptes han de complir el següents punts:
1) Poden estar escrites tant en Català com en Castellà.
2 ) Han d'estar formulades per a 5 persones.
3) S'ha d'incloure la llista d'ingredients, la elaboració i una foto del plat finalitzat.
4) S'ha d'incloure també el telefon i nom de l'autor/a.
6) Entre totes les receptes rebudes es ferà un sorteig públic dia 23 d'agost a les 10 hores, a les oficines del setmanari Sóller. Carrer de Canals, 9, 07100 Sóller, Illes Balears. El premi és un lot de llibres de cuina que es podrà recollir a les oficines del Sóller.
7) Les millors receptes seran publicades en la secció Parlem De Cuina del Setmanari Sóller.
8) Les receptes s'han d'enviar a parlemdecuina@hotmail.com abans de dia 22 d'agost de 2018.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada