cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
divendres, de novembre 02, 2018
TEMPORADA 18-19 Balears Fa ciència.
Comença una nova temporada de
BALEARS FA CIÈNCIA.
15 de setembre de 2018
https://ib3.org/carta?id=15b79643-0baf-4bfd-a32b-7250ba030282&type=RADIO
Espècies i condiments
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada