Aquesta setmana ,la directora general de formació professional, Maria Alorda ; a
vingut a l’IES per tal d’acompanyar en el dinar als alumnes i
professors que participaran d’aquí una
setmana en la competició Spain Skills a Madrid. En el decurs de la
visita a aprofitat per a conèixer el centre i les instalacions
d’hoteleria . El dinar, per a una cinquantena de comensals, i ofert
pels alumnes de 2CFC i 2 FPB ha estat alabat per tothom. Sens dubte
una bona forma de posar el punt i final a la formació en el nostre
centre dels alumnes de segon de cuina. A partir de la setmana que ve
començaran el seu mòdul d,FCT.
També destacar el Show Cooking de Begoña Rodrigo, xef de la Salita de València i el dinar de porcella anual...una setmana ben gustosa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada