dissabte, de març 13, 2021

Reflexió... Unser täglich Brot

 

 


 

Unser täglich Brot, traduïda al castellà com "El nostre pa de cada dia"; és un documental austríac estrenat en 2005.  Va ser dirigit per Nikolaus Geyrhalter. 

 

El documental mostra com modernes empreses de producció d'aliments fan servir la tecnologia per maximitzar l'eficiència, la seguretat dels consumidors i el benefici. Consisteix principalment en situacions reals de treball sense veu en off on el director tracta de deixar que els espectadors formin la seva pròpia opinió sobre el tema. Deliberadament no es mostren els noms de les empreses on es va filmar el material d'arxiu. L'objectiu del director és proporcionar una visió realista sobre el funcionament intern de diverses empreses de producció d'aliments en la nostra societat moderna.  


https://www.youtube.com/watch?v=PaxiLVNdf5g&list=PL5dOZFPrh8hkMiQCSIvTZtRfwV1Kq_xqw



La reflexió després del documental és la següent:

 

* Menjam el que toca, quant toca i d'on toca?... si heu respost que no a alguna d'aquestes preguntes és hora de fer un pensament... i és hora de pensar en cert conceptes...Km0, cuina  de proximitat, cuina de mercat, cuina de temporada , reducció de consum de productes càrnics, productes ecològics, sotenibilitat....


De tot això en parlarem properament......




Programes Fira i Firó de Sóller.