Aquesta setmana ens hem divertit creant les nostres pròpies versions de les guatlleres amb sarcòfag de
la pel.lícula El Festí de Babette. Però no ens hem oblidat del nostre habitual servei de take away.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La cuina de Normandia i la Vall del Loira
Com ja vaig fer la setmana passada, per avui us convido a fer un viatge; i aquest cop cap a França. I és que enguany en fet doblet, i ...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada