dissabte, de desembre 11, 2021

Ja fa olor a Nadal (3) Massapà recepta.

 Ingredients
Per a 13 unitats

     Aigua 225 g
     Sucre 500 g
     Ametlla mòlta 500 g
     Clara d'ou 1

Com fer massapà casolà
Dificultat: Mitjana

     Temps total 45 m
     Elaboració 20 m
     Cocció 25 m

Bullim l'aigua i el sucre en una cassola, a foc suau i remenant fins a obtenir un almívar clar que arribi als 105ºC (uns 10 minuts). Aleshores afegim l'ametlla mòlta i remenem enèrgicament fins aconseguir una pasta ben espessa i homogènia.

Continuem amb la cocció a foc suau durant cinc minuts més, sense deixar de remenar. Retirem la cassola del foc i traslladem la massa a un recipient net perquè es refredi. Un cop fred amassem sobre el taulell durant 15 minuts per afinar bé la massa i que quedi brillant.


Programes Fira i Firó de Sóller.