Ingredients
Per a 13 unitats
Aigua 225 g
Sucre 500 g
Ametlla mòlta 500 g
Clara d'ou 1
Com fer massapà casolà
Dificultat: Mitjana
Temps total 45 m
Elaboració 20 m
Cocció 25 m
Bullim l'aigua i el sucre en una cassola, a foc suau i remenant fins a obtenir un almívar clar que arribi als 105ºC (uns 10 minuts). Aleshores afegim l'ametlla mòlta i remenem enèrgicament fins aconseguir una pasta ben espessa i homogènia.
Continuem amb la cocció a foc suau durant cinc minuts més, sense deixar de remenar. Retirem la cassola del foc i traslladem la massa a un recipient net perquè es refredi. Un cop fred amassem sobre el taulell durant 15 minuts per afinar bé la massa i que quedi brillant.
dissabte, de desembre 11, 2021
Ja fa olor a Nadal (3) Massapà recepta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada