dimecres, de desembre 08, 2010

Cuina de Festa



Receptes de festa.

Per a aquesta setmana us aniré proposant un seguit de receptes per a fer aquest dies de festa que ja estan aquí al costat . Receptes senzilles però que ajudaran a donar un toc diferent a les vostres celebracions. Bon profit

Blinis amb caviar.

Ingredients ( 5 persones) :

Per la massa: 100 g farina, 1 cullerada llevat liofilitzat ( canari),sal i pebre, un poc sucre, 2 ous, 1 dl llet



Per a la presentació: 2 dl iogurt, 50 g caviar i un poc cibulet picat.

Elaboració:

Encalenteriem la llet fins que sigui tèbia. Dins un bol mesclarem el llevat, la farina tamisada el amb el sucre, la sal i el pebre. Formarem amb la farina un volcà i en el centre hi posarem els ous i la llet tèbia hi ho mesclarem amb suavitat fins a aconseguir una pasta homogènia.

Dins una pella amb un mantega calenta i abocarem una porció de massa amb ajuda d'un cullerot ( farem rotllos de uns 5 cm de diàmetre) . Deixarem que es faci durant 1 minut, dóna-li la volta i courem l’altre costat fins que quedi ben doradet. Servirem amb iogurt batut, caviar i cibulet.


Programes Fira i Firó de Sóller.