dimecres, de maig 30, 2012

Microgastronomia (IV)

En  Victor Calvo ens recorda les dades de l'activitat de GASTROTAST:


Micro Gastronomia- Gastrotast:  6 espais de tallers de cuiner el viu de 15 minuts de duració cada una.
Organitza: Víctor Calvo.
Dies 28, 29, 30 de juny i 5, 6 i 7 de juliol
Lloc: Jardins d’alfabia.
Horari: a les 21,00 fins les 00,00.
Bar de tapes per picar mentre es veuen les funcions.
PREU ESPECIAL PELS  SOLLERICS I BUNYOLINS dies 28 de juny i 5 de juliol: 6 tallers de cuiner per 12 € per persona. O be 3 € per taller de cuiner.
Entrades a la venta a partir de dia 11 de juny al Port de Sóller “Motos Pepllu Rent” . Direcció C/ Antonio Montis 8 bajos. 971.63.47.83 Horari: 9,30 a 13,00 – 16,00 a 20,00.

Els 6 espais de cuines:

Cuina 1: Lluís Cardell, (grissinis d’olives negres).
Cuina 2: Biel Perellò ( Caramels cruixents de sobrassada i mel); 
Cuina 3: Sebastià Esteva ( Cervessa ale d’alta fermentació)
Cuina 4:  Toni Pinya ( Saltat de Jonquillo de bosc amb galleta Quely). Dies 28, 30 de juny i 7 i 9 de juliol:
Cuina 4: Javier Soriano ( Tapa Integral d’hamburguesa de salmó, quinoa i espinacs tendres). Dies 29 de juny i 6 de juliol.
Cuina 5: Xisco Jordà ( Sushi);
Cuina 6: Pedro Riera (Menjar blanc i gelea de taronja de Sóller


Master Class amb Mario Pardo

 Una de les darreres activitats que hem realitzat ha estat la master class de Mario Pardo, antic alumne del nostre IES Amb ell hem apres a f...