dimecres, de maig 30, 2012

Microgastronomia (IV)

En  Victor Calvo ens recorda les dades de l'activitat de GASTROTAST:


Micro Gastronomia- Gastrotast:  6 espais de tallers de cuiner el viu de 15 minuts de duració cada una.
Organitza: Víctor Calvo.
Dies 28, 29, 30 de juny i 5, 6 i 7 de juliol
Lloc: Jardins d’alfabia.
Horari: a les 21,00 fins les 00,00.
Bar de tapes per picar mentre es veuen les funcions.
PREU ESPECIAL PELS  SOLLERICS I BUNYOLINS dies 28 de juny i 5 de juliol: 6 tallers de cuiner per 12 € per persona. O be 3 € per taller de cuiner.
Entrades a la venta a partir de dia 11 de juny al Port de Sóller “Motos Pepllu Rent” . Direcció C/ Antonio Montis 8 bajos. 971.63.47.83 Horari: 9,30 a 13,00 – 16,00 a 20,00.

Els 6 espais de cuines:

Cuina 1: Lluís Cardell, (grissinis d’olives negres).
Cuina 2: Biel Perellò ( Caramels cruixents de sobrassada i mel); 
Cuina 3: Sebastià Esteva ( Cervessa ale d’alta fermentació)
Cuina 4:  Toni Pinya ( Saltat de Jonquillo de bosc amb galleta Quely). Dies 28, 30 de juny i 7 i 9 de juliol:
Cuina 4: Javier Soriano ( Tapa Integral d’hamburguesa de salmó, quinoa i espinacs tendres). Dies 29 de juny i 6 de juliol.
Cuina 5: Xisco Jordà ( Sushi);
Cuina 6: Pedro Riera (Menjar blanc i gelea de taronja de Sóller