En Victor Calvo ens recorda les dades de l'activitat de GASTROTAST:
Micro Gastronomia- Gastrotast: 6 espais de tallers de
cuiner el viu de 15 minuts de duració cada una.
Organitza: Víctor Calvo.
Dies 28, 29, 30 de juny i 5, 6 i 7 de juliol
Lloc: Jardins d’alfabia.
Horari: a les 21,00 fins les 00,00.
Bar de tapes per picar mentre es veuen les funcions.
PREU ESPECIAL PELS SOLLERICS I
BUNYOLINS dies 28 de juny i 5 de juliol: 6
tallers de cuiner per 12 € per persona. O be 3 € per taller de cuiner.
Entrades a la venta a partir de dia 11 de juny al Port de Sóller “Motos Pepllu Rent” . Direcció C/ Antonio Montis 8 bajos. 971.63.47.83
Horari: 9,30 a
13,00 – 16,00 a
20,00.
Els 6 espais de cuines:
Cuina 1: Lluís Cardell, (grissinis d’olives negres).
Cuina 2: Biel Perellò (
Caramels cruixents de sobrassada i mel);
Cuina 3: Sebastià Esteva ( Cervessa ale d’alta
fermentació)
Cuina 4: Toni Pinya ( Saltat de Jonquillo de bosc amb
galleta Quely). Dies 28, 30 de juny i 7 i 9 de juliol:
Cuina 4: Javier Soriano ( Tapa Integral d’hamburguesa de
salmó, quinoa i espinacs tendres). Dies 29 de juny i 6 de juliol.
Cuina 5: Xisco Jordà ( Sushi);
Cuina 6: Pedro Riera (Menjar blanc i gelea de taronja
de Sóller
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada