Ahir va esser un dia especial ja que ferem una dinar d'acomiadament de dos companys de l'Institut que es retiren : na Cati Más i don Pep.
El dinar ens el cuinaren els alumnes de primer de cicle formatiu de cuina de l'institut .
No cal a dir que va esser tot un gust.
Després , al vespre, férem un sopar d'APIMA del Fossaret on convidarem a antics membres de l'APIMA i mestres del centre , per a celebrar que ja tenim escola nova i com a colofó d'aquest curs.
Sens dubte una bona forma de començar es cap de setmana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada