dimarts, de juny 25, 2013
ESCOLA DE CUINA ( VERSIÓ DIGITAL)
Aquí teniu l'enllaç per a veure la versió digital del llibre Illes Balears, escola de cuina. http://www.caib.es/sacmicrofront/archivopub.do?ctrl=MCRST14ZI70563&id=70563
Aquí també us deixo l'article de presentació del llibre. Setmanari Sóller de 30 de gener de 2010.
http://www.cuinant.com/pdf/30%20de%20gener.pdf
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada