cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dissabte, de novembre 02, 2013
fotos IES, darrera setmana d'octubre
Arriban al final de mes i podem dir que ha estat un més molt entretingut, com ho són tots els primers mesos de curs.
Aquesta setmana hem posat en marxa tots els serveis del Restaurant .
Com sempre, aquí us deixo un seguit d'imatges que il.lustren la feina setmanal.
TAPES I PINXOS
RESTAURANT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada