dimarts, de gener 21, 2014

Resum de les dues primeres setmanes de 2014 a l'Institut

Després de les vacances de Nadal  hem tornat a posar la maquinària en marxa , i ho  hem fet començant amb el menú de Cuina Romana i una unitat didàctica de tècniques de cocció d'ous.  Unes  activitats un poc diferents al que feim cada setmana.







Dijous 16 fou el dia clau pel menú Romà, però durant tota la setmana ferem feinetes per a dur a bon port l'activitat.



Estudi de la cuina Romana Clàssica

Muntage d'un Triclinium i ponència conjunta amb el departament de llengues clàssiques .






Servei de tapes Romanes









I el menú Romà:

Aperitius de dàtils farcits de formatge i fruits decs  i  pilotes de marisc. Pa de mel i espícies.

Lluç amb panses i ceba

Xot rostit amb garum


Peres en vi.


Pa de mel, pa d'espícies i Hydra.




Pel que fa a rebosteria, preparàrem entre altres coses Carbó de Reis, que ens havia quedat pendent de fer abans de partir.Dolcet, dolcet....per si hi ha algú polissó. Ah ! també degustàrem espinagades de sa Pobla.





Cal a dir que el curs començà un dia més tard ja que dia 7 els docents  i famílies ferem una nova jornada de vaga LA NÚMERO 18.....




Programes Fira i Firó de Sóller.