Després de les vacances de Nadal hem tornat a posar la maquinària en marxa , i ho hem fet començant amb el menú de Cuina Romana i una unitat didàctica de tècniques de cocció d'ous. Unes activitats un poc diferents al que feim cada setmana.
Dijous 16 fou el dia clau pel menú Romà, però durant tota la setmana ferem feinetes per a dur a bon port l'activitat.
Estudi de la cuina Romana Clàssica
Muntage d'un Triclinium i ponència conjunta amb el departament de llengues clàssiques .
Servei de tapes Romanes
I el menú Romà:
Aperitius de dàtils farcits de formatge i fruits decs i pilotes de marisc. Pa de mel i espícies.
Lluç amb panses i ceba
Xot rostit amb garum
Peres en vi.
Pa de mel, pa d'espícies i Hydra.
Pel que fa a rebosteria, preparàrem entre altres coses Carbó de Reis, que ens havia quedat pendent de fer abans de partir.Dolcet, dolcet....per si hi ha algú polissó. Ah ! també degustàrem espinagades de sa Pobla.
Cal a dir que el curs començà un dia més tard ja que dia 7 els docents i famílies ferem una nova jornada de vaga LA NÚMERO 18.....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada