Cada setmana és un pas cap envant cap al futur dels alumnes. Així que fer el resum de la mateixa és com deixar constància del que hem caminat....no sense molt d' esforç...però crec que val la pena.
Aquesta setmana els caps de cuina han estat n'Ivan i en Marc que han coordinat un bon menú.
Pop a la gallega
Degustació de cremes de
verdures
Lluç en salsa verda
Rellom de porc amb pomes
Escuma de xocolata blanca
i negra amb gelat de brandy i fruits vermells i peres en almívar de
gerdons.
- Cafeteria de tapes-
Quiche Lorraine / Quiche
de pastanagues.
Pop a la gallega
Aletes de pollastre
rostides amb mel.
Pinxo d'ensaladilla Russa.
Pinxo de morcilla i
pebres de Padrón.
Callos a la madrilenya.
Pa d'all.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada