Cada setmana montam una vitrina de rebosteria: gató, escumes, donuts, tartes , gelatines , croissants, pastes vaiades, quartos, cremadillos, etc ; sens dubte una bona mostra del que feim a l'Instititut. Aquí us deixo aquest post amb les "vistes generals" de la nostra dolça feina i que anirem ampliant cada setmana.
Bon profit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Col.laboradors i col.laboradores gastronòmics al Setmanari Sóller ( Història)
DEPARTAMENT D'HOTELERIA "IES JOAN MIRÓ" ( ANY 1989) VICENÇ PÉREZ BRU ( Nadal 1982- Abril 1983) MARY VÁZQUEZ ( ANYS 80-89)

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada