Aquesta setmana ha estat molt intensa, entre els serveis, el concurs de cuina Balear Skills i la prova pràctica de divendres.
Per començar aquí us deixo unes fotos amb una mica d'aroma asiàtic. També hi ha algunes fotos del servei de "vitrina dolça" .
Servei de pinxos i vitrina dolça.
Fotos servei cuina oriental.
La setmana va acabar amb una prova pràctica on cada alumne va poder desenvolupar la seva creativitat amb una serie d'ingredients establerts. Comprovau vosaltres mateixos les evolucions dels cuiners de primer de cicle formatiu de cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada