Aquesta setmana, res ( o casi res) ha sortit com voliem. A vegades passa.
Principalmet el fet de que es supenéssin les classes pel mal temps, va fer que també haguéssim de moure la ballada de Sant Antoni, precisament aquest setmana que havíen fet ensaïmades i coques de patat que quant varen estar tovades...no teniem a aquí servirles. I al moure la ballada es va suspendre la cafeteria de dijous....uff quin embull.
Bé, ses ensaïmades varen sortir ben bones, i les provàrem en "petit comité" . Sa cafetería es va anul.lar però la substituírem per una bona torrada i ball de bot. Fèrem espinagades ( 2 vegades) , un berenar pels alumnes de 3erC el divendres i el dimecres assitírem al lliurament de premis del Balear Skills. Interessant setmana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada