cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dissabte, de gener 28, 2017
Setmana del 23 al 27 de gener.
Aquí us deixo el resum visual del que ha donat de si la sretmana que ara acaba.
A destacar el banquet de comiat de jubilació a la nostra companya Mina.
També us deixo les fotos del restaurant i la cafeteria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
Programes Fira i Firó de Sóller.
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada