Aquesta setmana ha esta curteta però molt intensa. Aquí us deixò la nota de premsa i les imatges de les Primeres Jornades de Portes Obertes a FP.
". Èxit de la jornada de portes obertes a FP
Ahir es varen dur a
terme les primeres jornades de portes obertes a l’institut de sóller.
Una profitosa jornada on alumnes, families i empresaris han pogut
passar una estona plegats
Organitzades pels departaments de
formació professional i formació professional bàsica de l’institut i amb
el suport de la Direcció General de Formació Professional, les jornades
han començat a mig matí amb una sèrie de visites guiades a les
aules/tallers on els alumnes mostraven el dia a dia de la feina al centre.
Seguidament s’ha duit a terme una interessant tertúlia que ha comptat
amb la presència del Sr Lluc Mas Pocoví (Cap del Departament de Formació
Professional de la Conselleria d'Educació), Miquel Gual (Cooperativa
agrícola Sant Bartomeu), Tolo Oliver (inmobiliaria Tolo Oliver), Guillem
Méndez (Xef Restaurant El Olivo), Kiko Martorell (Xef i propietari del
restaurant Can Boqueta) i Aleix Viada (Xef Restaurant Randemar). A més a
la tertúlia tambe s’ha comptat amb tres alumnes de les diferents
especialitats que s’hi poden cursar al centre. El tema a debatre era:
“Que espera l’empresa de l’alumne i que esperes tu de l’empresa”.
Les activitats han acabat amb un refrigeri conjunt elaborat pel
departament d’hoteleria, on prop del centenar d’assistents a la xerrada
han pogut seguir debatent temes durant una bona estona més.
Sens dubte un matí molt profitós."
VIDEOS:
https://www.facebook.com/juanantonio.fernandez.906/videos/10208798572916283/?t=0
https://www.facebook.com/juanantonio.fernandez.906/videos/10208798484434071/?t=0
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada