cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
diumenge, de març 25, 2018
SETMANA DEL 19 AL 23 DE MARÇ
COM CADA CAP DE SETMANA, AQUI US DEIXO EL QUE HA DONAT DE SI AQUESTA SETMANA QUE AVUI CABA.
PREPARANT SETMANA SANTA AMB PANADES, ROBIOLS, CRESPELLS MONES I MOLTES MÉS COSES.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
V Mostra de cuina 1989
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
Programes Fira i Firó de Sóller.
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada