cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
dimarts, de juny 12, 2018
Un poc de la història del nostre centre educatiu (IV) .31 anys de l'IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS
RETALLS PREMSA IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS
Història del nostre centre a través dels retalls de premsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
El Nadal i la porcella.
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada